Praktiske oplysninger | Skallerup Seaside Resort A/S

Praktiske oplysninger

Afrejse

Boligen fraflyttes senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Vil i undgå kø ved afrejse, opfordrer vi til at checke ud før kl. 9.30. Ved afrejse før planlagt hjemrejsedag, foretages afregningen inden for receptionens åbningstider.

Det er muligt at benytte vandlandet/legelandet på hele afrejsedagen også.

Allergi

Alt sengelinned og alle håndklæder hos Skallerup Seaside Resort er garanteret fri for sundhedsskadelige stoffer. Eller med andre ord: sengelinned og håndklæder er som minimum Øko-Tex certificeret.

ALLERGIRENGØRING
Allergirengøringen består af flg. ud over almindelig rengøring:
• grundig udluftning
• grundig støvsugning af møbler, gulve og måtter

Allergi-rengøring skal bestilles senest 3 dage før ankomst.
Pris: 225,-

Vask af dyner og puder pr. sæt.
Pris: 145,-

Ankomst

Boligen er til disposition fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Nøgler afhentes i receptionen i åbningstiden. Ved ankomst uden for åbningstiden bedes I kontakte receptionen for nærmere aftale.

Aviser og post

I kan omadressere jeres avis og post til Skallerup Seaside Resort. Avis og post omadresseres med att.: Gæste navn. Post afhentes i receptionen.

Busforbindelser

I skolernes sommerferie kører Skagerakkeren, som er en speciel sommerrute fra Blokhus via Hjørring til Skagen og retur. Et tilbud til alle turister om sightseeing i Vendsyssel. Stoppestederne er placeret tæt ved attraktioner og seværdigheder langs ruten, og man kan på en dagsbillet frit stå af og på bussen efter ønske. Se evt. køreplan for Skagerakkeren.


Busforbindelser

Skagerakkeren

Børn

Vi betragter børn som personer på 12 år og derunder. Børn tæller med i det samlede antal personer i feriehuset og betaler børne-pris i forbindelse med evt. pakketilbud hvor børne-pris fremgår.

Børn fra 0 tom. 2 år anses som småbørn og kan overnatte gratis i husets barneseng.

Vær opmærksom på at børn der overnatter gratis ikke er inkl. evt. forplejning og aktiviteter i forbindelse med et pakketilbud. Ønskes dette betales alm. børne-pris.
Husk at medbringe dyne, pude og sengetøj til barnesengen.

El og varme

Huslejen er ekskl. el og varme. Forbrug afregnes med kr. 2,50 pr. kwh. Boligen er opvarmet ved ankomst.

Fly

Ca. 60 km. til Aalborg Lufthavn fra Skallerup Seaside Resort. Se evt. flyafgange.


Klik her

Forsikring

Al færden ude eller inde på feriecentrets område, brug af faciliteter og aktiviteter er det på eget ansvar. Skulle uheldet være ude, er det jeres private fritids-/ulykkes-forsikring, som dækker familiens medlemmer under opholdet.

Hunde

Hunde er velkomne i Skallerup Seaside Resort, men skal af hensyn til de øvrige gæster altid holdes i snor på feriecentrets område. Ligeledes skal hundeejerne sørge for altid at fjerne hundenes efterladenskaber. Poser kan hentes i receptionen.

Der opkræves et gebyr på kr. 225,- pr. hus, hvori der bor husdyr. Såfremt vi i forbindelse med slutrengøring konstaterer tegn på husdyr, der ikke er registreret, vil vi efterfølgende fremsende faktura på kr. 225,- + ekspeditionsgebyr på kr. 50,-. Kontakt venligst receptionen på telefon +45 9924 8400 for registrering af husdyr før ankomst.

Husenes placering

Vi gør opmærksom på, at når man bestiller ophold, bestiller man en kategori/boligtype - ikke et bestemt husnummer. Ved gruppebooking kan der ikke garanteres boligplacering i umiddelbar nærhed af hinanden.

Hæveautomat

Ved indgangen til receptionen findes en hæveautomat, hvor du kan hæve kontanter. Automaten serviceres af Spar Nord og ved evt. driftsproblemer bedes du henvende dig i receptionen, så vil vi forsøge at hjælpe eller sørge for at tage kontakt til Spar Nord.

Internet

Alle ferieboliger har 50/50 MB bredbånd, som giver mulighed for direkte opkobling til internettet. Du skal blot medbringe din egen pc.

Kode udleveres ved check-in.


Kørselsvejledning

Lav din egen skræddersyede kørselsvejledning på www.skallerup.dk/kort/route.asp

Kørselsvejledning
Medbring til ferien

Selvom husene er veludstyrede, beder vi jer foruden personligt udstyr huske at medbringe ting, som toiletpapir, køkkenrulle, poser til køkkenaffaldsstativ, opvaskemiddel, rengøringsmidler, viskestykker, karklude, sengelinned, håndklæder og evt. stofdug.

I vinterhalvåret er det også en god ide at medbringe indesko/hjemmesko til brug i vores sko-frie områder som legelandet og Team Aktiv.

Miljøafgift

Miljøafgift på kr. 15,- pr. hus pr. døgn opkræves og afregnes ved afrejse.

Miljøafgift dækker en del af udgifterne til renovation, vand, vandafledning og udgifter til miljø- og energi-rigtige investeringer da vi os bekendt er det første CO2 neutrale feriecenter i Danmark.

Nøgler

Nøgler afhentes i receptionen i åbningstiden. Er det ikke muligt at ankomme i dette tidsrum, bedes I kontakte receptionen for nærmere aftale om nøgleafhentning.

Såfremt I mister nøglen til feriehuset under jeres ophold, opkræver vi et gebyr på kr. 100,- ved afrejse.

Quick check-in ved ankomst

Jeres feriehus står klar til indflytning kl. 15.00, hvor I kan benytte Jer af vores Quick Check-in, så I undgår ventetid i receptionen ved ankomst.

På en hylde ved indgangen til receptionen ligger en kuvert med kørselsvejledning til huset, nøgler, adgangskort m.m. Snup kuverten og kør direkte til feriehuset.

Rengøring

Boligen skal forlades i ryddelig stand.

Slutrengøring er inkluderet i alle ophold.

Opvask, rengøring af ovn, køleskab og brændeovn samt tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse. 

Rygning

Rygning er IKKE tilladt i feriecentrets fællesbygninger (dog tilladt i rygesalonen i den irske pub).

Ligeledes er alle ferieboliger røgfri.

Såfremt vi konstaterer spor efter rygning i ferieboligen, vil vi efterfakturere for en hovedrengøring, så vi sikrer, at huset er røgfrit, når næste gæst flytter ind.

Taxa

Skallerup Seaside Resort har en aftale med Hjørring Taxa. Husk ved bestilling eller senest inden påstigning at gøre opmærksom på aftale om fast pris, fordi I er gæster i Skallerup Seaside Resort. Hvis først taxametret er slået til, kan turen ikke foretages til fast pris. Hjørring Taxa telefon +45 9892 4700. 

Telefon

Der er telefon i alle huse. Forbrug afregnes efter tæller.

Tog

Nærmeste banegård er i Hjørring. Rutebilstationen og banegården ligger kun få minutters gang fra hinanden. Se evt. køreplan.

Vaskeri

I centerbygningen findes møntvaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere.

Møntvaskeriet er åbent døgnet rundt. Pr. vask kr. 50,- inkl. vaskepulver og skyllemiddel.