Betaling & betingelser | Skallerup Seaside Resort A/S
Betalingsbetingelser


Ferieophold

Lejebeløbet indbetales med det fulde beløb (100%) senest 12 dage efter modtagelse af bekræftelse på ophold. Indbetales beløbet ikke rettidigt, annulleres reservationen.


Online booking

Ved online booking betales det fulde beløb (100%) inkl. evt. tilkøb samtidig med booking. Betalingen foretages med Dankort via DIBS (Dansk Internet Betalingsservice), der er godkendt af PBS.


Afbestillingsbeskyttelse

Afbestillingsbeskyttelse på 5% af lejebeløbet skal bestilles i forbindelse med booking og betales senest sammen med depositum.

Ved afbestilling af ferieophold pga. akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejer, ægtefælle, børn, forældre eller søskende, tilbagebetales hele lejebeløbet.

Ved afbestilling uden afbestillingsbeskyttelse:
- senest 30 dage før ankomst betales kr. 300,- i gebyr
- mellem 30 og 2 dage før ankomst betales 50% af lejebeløbet
- mindre end 48 timer før ankomst betales opholdets fulde lejepris


Force majeure

Såfremt lejemål forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer o. lign.) er Skallerup Seaside Resort ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.


Betingelser for køb af gavekort

Alle gavekort gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan benyttes helt eller delvist i de anførte områder i Skallerup Seaside Resort. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Betaling af gavekort foretages med kort via DIBS (Dansk Internet Betalingssystem). Al kommunikation er krypteret og certificeret af PBS. Du kan betale med følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, Diners og JBC.

Fortryder du købet af et gavekort, kan du indenfor 14 dage kontakte os på tlf. 9924 8400 eller på mail info@skallerup.dk for at lave aftale om returnering af gavekortet og refundering af gavekortets værdi. Tilbagebetaling af gavekortet kan alene ske til dig, som har købt gavekortet.


Betaling


Indbetalinger til Skallerup Seaside Resort kan ske til følgende:

Danske indbetalinger
Spar Nord Bank Hjørring, reg. nr. 9001, kontonr. 4563 319823

Pr. giro
Reg. Nr. 1552, girokontonr. 507-9012

Indbetalinger fra udland
CVR. Nr. 64 43 28 18
Spar Nord Bank, Hjørring, IBAN DK98 9001 4563 319823, BIC: SPNODK22


Vigtigt at påføre

bookingnummer (referencenr.) på indbetalingen.

Beløbet på bekræftelsen er i DKK.


Se valutakurser


Betingelser og håndtering af persondata


Skallerup Seaside Resort ønsker at besøgende skal føle sig trygge ved at besøge vores website, og vi har derfor valgt at offentliggøre vores politik om beskyttelse af personlige data.

Samtykke
Når du afgiver dine personoplysninger behandles disse fortroligt i henhold til datatilsynets bestemmelser. Skallerup Seaside Resort må ikke videregive eller sælge oplysningerne til 3. mand.

Hvilke personlige data indsamles
Skallerup Seaside Resort indsamler og registrerer oplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer, når man som bruger af vores hjemmeside registrerer sig for at få tilsendt brochuremateriale, booker et ophold eller beder om tilsendelse af nyhedsmail.

Formål med indsamling af data
Skallerup Seaside Resort benytter udelukkende dine personlige oplysninger, såfremt du selv har accepteret at modtage yderligere information eller nyhedsmail fra Skallerup Seaside Resort. Formålet med at indsamle persondata er at kunne markedsføre vores produkter til personer, der specifikt har vist interesse i Skallerup Seaside Resort enten ved at have forespurgt på informationsmateriale eller ved at have købt et ophold.

Opdatering af personlige oplysninger
Du kan til enhver tid kontakte Skallerup Seaside Resort for opdatering af dine personlige oplysninger samt afmelde service om tilsendelse af nyhedsmail og anden information på info@skallerup.dk eller tlf.: 9924 8400.

Lejebetingelser


Forbrug

El og varme, miljøafgift samt telefon afregnes ved afrejse. - Registrering af alt forbrug foregår automatisk gennem receptionen.

Miljøafgift dækker en del af udgifterne til renovation, vand, vandafledning og udgifter til miljø- og energi-rigtige investeringer.

Skallerup Seaside Resort er Danmarks første C02-neutrale feriecenter, og vi arbejder hele tiden på forbedringer.


Ankomst og afrejse

For alle ophold gælder ankomsttidspunkt kl. 15.00 og afrejsetidspunkt senest kl. 10.00.


Husnumre

Bestilling af bestemt bolignummer er ikke muligt. Vi gør opmærksom på, at når man bestiller ophold, bestiller man en kategori/ hustype - ikke et bestemt bolignummer. Ved gruppebooking kan vi ikke garantere boligplacering i umiddelbar nærhed af hinanden.


Rengøring

Boligen skal efterlades i opryddet stand.

Slutrengøring er inkluderet i alle ophold.

Opvask, rengøring af ovn, køleskab og brændeovn samt tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse.


Vinduesvask

Feriehusenes vinduer vaskes med jævne mellemrum. P.g.a. feriecentrets beliggenhed tæt på Vesterhavet kan havgus, blæst og sand hurtigt sætte sit præg på vinduerne fra time til time. Vinduer, døre og terrassemøbler kan derfor forekomme snavsede.

Feriehusene er udstyret med vandslange, børste og skraber, som kan benyttes, såfremt man ønsker yderligere vinduesvask.

Desuden er der mulighed for at bestille vinduesvask, således at vinduerne vaskes udvendigt på ankomstdagen - se priser under tilkøb.


Aktivitetskort

Alle priser er inkl. slutrengøring samt personligt aktivitetskort, der giver FRI adgang til:
• Vandland & svømmehal med spa, sauna og dampbad
• Sansesauna
• Legeland & aktivitetsværksted
• Dyregård og Emil´s snittehus
• Fitness samt udendørs motionsbane og fitnessområde
• Bordtennis og mini-hockey
• Udendørs legepladser og junglesti
• Udendørs bold- og multibane
• Museumshus
• Mobilaktiviteter
• Trådløst internet

Mod betaling af mindre beløb (se aktivitetsprisliste) er der adgang til badminton, squash, pool, elektroniske spil, minigolf, tennisbane, tur- ridning m.v.

Der udleveres max. antal aktivitetskort svarende til antal sengepladser i boligen.


Lejrskole

For lejrskoler opkræves obligatorisk depositum på 1.000,- pr. hus til dækning af evt. erstatningskrav. Husene checkes, og der foretages optælling ved afrejse og depositum refunderes, såfremt boligerne samt inventar er fundet i orden.